Ellen te Brake

De glimlach van Ellen te Brake, haar roots liggen in Twente maar ze werkt en leeft door heel Nederland en het liefst door de hele wereld. Ze volgt altijd haar hart en springt vaak in het diepe, het avontuur tegemoet. ‘ Ik hou van woorden en zie daarbij beelden. Eén van mijn bekende gedichten gaat over de Zin van het leven: ‘Zet gedachten om in woorden om in daden en leer te genieten van de ervaring die de schepping van je legende voortbrengt.’ Dit is waarom zij zich richt op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap, door te inspireren, coachen en te schrijven. Ze ziet de de natuur als metafoor en werkt graag met edelstenen en andere geschenken uit de natuur.

HOOFD EXPOSITIE ART FESTIVAL HEUSDEN

Ik Ben Jou Ook is de naam van een art co-creatie van universele illustraties en gedichten die allen een transformatie in zich dragen van angst naar Liefde. Het pad van het hoofd naar het Hart. 

Een ontdekkingsreis waarbij de gedichten en illustraties u meenemen om stap voor stap te transformeren. Van gedachten en gevoelens gebaseerd op angst naar bewustwording van eigen, innerlijke kracht. Een kracht die in ons hart is gehuisvest en zich mag openbaren tot een manifestatie van Liefde.

Een bijzonder pad wat wij hebben weergegeven in een exclusieve collectie kunstkaarten en een op ambachtelijke wijze vormgegeven gedichten- en beeldenbundel, waarvan wij wensen dat het u tot de verbeelding spreekt en u inspireert. Dat het ruimte schenkt voor nieuwe gedachten, kleurrijke momenten van herkenning, inzicht en bewustwording, van al wat is.

Anneke van Lee en Ellen te Brake

Deel deze pagina

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Andere kunstenaars