MY-foto

De fotografen Yvonne Jansen en Monique Hebly vormen samen MY-foto. In hun werk zijn plezier, ontdekken en eigenheid erg belangrijk. Dat is ook te merken in hun werk en de workshops en cursussen die ze geven. Het afgelopen jaar hebben ze de tijd kunnen nemen om een proces in te gaan waarbij ze nieuwe dingen hebben ontwikkeld.

HOOFD expositie Art Festival Heusden
Het mooie aan fotografie is de veelzijdigheid en we zijn dan ook bezig met allerlei aspecten die hierbij horen. Maar fotografie met een verhaal is favoriet bij ons en daar is portretfotografie een belangrijk deel van. We waren al bezig met verschillende technieken waarbij we verder gingen dan alleen het fotograferen, namelijk een nieuwe verrassende en kunstzinnige manier van het bewerken van portretfoto’s. Art festival Heusden kwam op het juiste moment.
Vanaf dat moment gebeurde er van alles in onze hoofden.
Er ontpopten allerlei nieuwe ideeën. We hebben naar ideeën gevist en nieuwe ideeën aangeboord. Toen iemand tegen ons zei: “Cheese” hebben we tranen gelachen.
Nog steeds gaat er van alles om in onze hoofden en de resultaten willen we graag met jullie delen op het Art festival Heusden.