Rob Bonnemaijers

Ontstaan op Bossche bodem (1966). Gerijpt in Eindhovense dynamiek. Zelfstandig copywriter sinds 1998. In 2004 zag hij het ‘kunstlicht’. Het resultaat? Nieuwe vormen van iconische, grafische beelden.

In 2020 heeft Rob Bonnemaijers de kunstacademie (schilderen) afgerond. Een leerzame periode, maar ook: ambachtelijk, conservatief & binnen de kaders. Ondertussen ontwikkelde hij zijn eigen signatuur, mijn stijl. Grafisch, krachtig en authentiek. In verschillende technieken.
Nú volgens zijn eigen woorden op naar nieuwe tijden, nieuwe kunsten. Met vers werk van indrukwekkende koppen. Gelaagd, intensief, raak en vrij.  Zo spreken deze koppen straks hun eigen verhaal.  In vormen, lijnen, textuur en techniek. Zin werk anno 2021 … zien is geloven!

HOOFD EXPOSITIE ART FESTIVAL HEUSDEN

MIJN HOOFDEN
Mijn hoofd. Dat ben ik. Dat zijn mijn gedachten, mijn kronkels en mijn ideeën. Mijn zwarten en mijn witten. Het licht en het donker. Dat geldt natuurlijk voor iedereen. En weet jouw hoofd mij te raken? Dan pak ik een doek, mijn kwasten, stiften en potloden. Precies daar laat ik hoofden spreken. In hun eigen taal, in wilde lijnen en grillige vormen. In haarscherpe contouren en vloeiende kleuren. Zo ontstaan mijn hoofden. En die toon ik hier in vol ornaat. Om te zien, te raken en te voelen …

Was getekend, Rob Bonnemaijers

Deel deze pagina

Andere kunstenaars